Can't let you go

 
Halloj
 
Jag är inte sjuk längre. Hurra. Lite konstigt i bihålerna, men inte alls lika dålig som mamma min (har varit sjukskriven i 2 veckor nästan). Jag tror jag var mentalt svag och något otyg smög in i mitt immunsystem. 
 
Hur som helst, det har varit  möte, på möte, på möte och nytt erjudande, mer pengar....lalalalala. 
Tydligen är det VÄDLIGT svårt att sluta jobba. Chefen och ägaren är jätte besvikna och det känns inte alls bra att höra, men jag har ju bestämt mig. Igår ringde en kund och sa att jag inte fick lov att gå. Mina konton som jag tar hand om säger samma sak och det känns förfärligt jobbigt. Imorgon ska vi stänga företaget på lunchen och ha en liten avskedsfest för både mig och ägaren (han åker tillbaka till Kina för ett tag)....(och jag hoppas för den andra tjejen som också slutar). 
 
Igår blev ännu en 12 timmars dag....men MED lunch. Jag har blivit bjuden på lunch hela veckan. Helt fantastiskt. Idag är ännu en lunch på stan dag. Jag har nog gått upp 5 kg på en vecka....men med tanke på att jag gick ner 4 på två  veckor innan dess, så kanske det inte gör så mycket. 
 
Jag har satt fredag, 30/1 som min sista dag men kommer in nästa vecka på tisdag för att träna en ny tjej och hjälpa till med löne-check. Annars får ingen betalt...eftersom bokföringsdamen också slutat men kommer in för att göra payroll. 
 
ALLT är en stor tornado och jag vet inte hur jag ska hinna med allt de vill jag ska göra innan jag slutar. Det kommer helt enkelt inte att gå. 
 
På fredagskväll är det avskedsfest för mig på Santana Row...men det är med de gamla gänget, vissa arbetskamrater och Akio såklart. Det ska bli roligt att se alla tjejer som slutat. Konstigt hur avsmak för ett företag kan bidra till att man umgås. Kristin, Caitlin, Tina, Vanessa, Allie, Brianna, (tror inte Cassie can komma)...Alla tjejer under min tid.

Karinology

Smått & Gott från San Jose.

RSS 2.0