Höst på riktigt

 
Så har hösten kommit till San Jose. På riktigt. Förhoppningsvis bara tills helgen då det ska bli 30 garder varmt. 
Idag hade jag min lilla portabla värmare på MAX. Riktigt ruggigt var det och frost när jag vaknade i morse klockan 6.15. Tydligen hade jag glömt ställa väckarklockan, men vem behöver en sådan när man har två kattor som piper utanför dörren på morgonkvisten. 
 
Jobb var ovanligt lugnt. Det är ett sådan lugnt man inte gillar. Lugnet före stormen. Jag misstänker att Caitlin snart slutar. Hon har totalt gett upp. Hon chattar inte ens med någon längre utan bara sitter där. Jag har sett många personer komma och gå på mitt jobb. Alla personer ler och är glada när de fått jobbet men långsamt bryts de ner. Till och med personer som hade ADHD, Beatles på högsta volym och världen smajl bryts ner och blir bittra människor. Det är tråkigt att se. 
 
Akio har fått nytt jobb. Officiellt. Han börjar den fjärde November och ca : 3 min ifrån där jag jobbar. Hans sista dag är fredag nästa vecka men eftersom han måste åka till NY från onsdag-lördag...så får man väl säga lördag.
Vi varpå MRI röntgen i måndags och han ska gå till läkare imorgon för att få reda på hur illa det är med hans knä och när han kan opereras. 
 
Denna helgen kanske vi ska träffa internationella paren. Vi ska definitivt bowla med Tsuyoshi och hans fru Keiko. Det är tråkigt att hon inte kan engelska och alla andra pratar japse. Boooo.
Ska försöka komma på lite planer inför helgen. Måste tråk-handla vissa saker (tvättmedel, foliepapper...ect.). Städa och tvätta gjorde jag dock igår och slipper det elementet i alla fall. 
 
Hoppas alla har en fin fredags-dag! 
 
Och kom ihåg...We don't just sell rugs. We weave your dreams. Hahaha. 
 
 
 
Många Kramar

Karinology

Smått & Gott från San Jose.

RSS 2.0