Card of the Thrones

 
Admin day var lyckad. Jag köpte ballonger och snacks till Tina och Kathy. Eftersom ingen orkade läsa vad som stod på ballongerna gick alla och sa Grattis på födelsedagen till de båda hela dagen. 
 
 
Akio och jag försökte hitta lite TV serier vi kan titta på gemensamt. Det började bra med House of Cards och Breaking Bad. Tills Akio bestämde sig för att maraton titta igenom alla breaking bad avsnitten till säsgon 3. Jag har liksom inte 130 timmar över så det finns ingen chans jag kan titta ikapp nu. Alltså började jag göra narr av hans TV tittande istället. 
 
Jag följer Game of Thrones och House of Cards. Akio, som då inte är lika hip försökte vara lite rolig och låtsas arg och sa till mig att gå och titta på mina TV serier. Jag vet att han bara skämtade men han var allvarlig när ha sa TV serien namnet. Go watch Card of the Thrones or House of the Games....när jag skrattade försökte han verkligen komma på vad serierna heter..Card of the Games och den bästa... Gaming the Throne. 
 
House of Cards och Game of Thrones. Så lätt var det. Kort tids minnet är på nergång. Nu mera får jag inte gömma vitamin tabletter eller snacks. Jag som trodde att det fungerade som ett slags Memory. ; ) 
 
Oh well. 

Karinology

Smått & Gott från San Jose.

RSS 2.0