OMG - Back in Business

Ny Blogg. Nytt perspektiv. Nytt rättstavningsprogram.
Det här kan ju bara inte gå fel. Fool-proof.

Sverige äventyret gick ju helt perfekt och helt fel på samma gång. Helt rätt var allt som jag gjorde. Helt fel var de två korta veckorna. Seriöst. Hur mycket Marabou choklad kan man äta på två veckor... 14 va? (Vi snackar 250 G alltså).

Det kändes konstigt att komma tillbaka till en tom lägenhet. En flygtur på 11 timmar gjorde mig ganska mör. Kanske var det Första Klass-Syndromet som hade någonting med att göra hur jag kände mig. Whiskeyn och pilgrimsmusslorna var ju en nice touch. Kanske var det att jag fick en uppgraderad flyg-resa medan min man satt fast i London i 6 timmar och ett borttappat bagage till det. Who knows.

Vecka ett på jobbet är avklarad. Nästa helg är lång helg. Vi har måndag ledigt. Dessutom har jag tagit ledigt nästa fredag. Tydligen flyger jag till NY över natten. New Jersey för att vara alldeles korrekt. Ytterligare 3 veckor utan hubby går ju rakt inte. Inte när han inte var här för att fira ettårig-bröllopsdag. Hua.

Dags att göra lunch låda för imorgon. Jobb är katastrof. Vi skulle ha flyttat när jag var i Sverige. Att komma tillbaka till 2 boxar med papper och pris-listor var inte det jag förväntade mig. Oh well.

Jag saknar Sverige. Nu går jag innan jag blir nostalgisk.

Hej då!

 

      Lite Falsterbo. 

 

P.S Solen går ner 19.30 i San Jose. 

Karinology

Smått & Gott från San Jose.

RSS 2.0