Hawaii complete

Hel resan var över så snabbt. Just nu sitter jag på flygplanet hem men det känns precis som om vinlandade på Kauai.

Resedag: landade super trött eftersom vi gick upp 5 på morgonen. Checkade in. Det regnade och blåste. Vi vandrade runt hotell och närbyggden. Åt lunch. Gick in till Kapaa city. 

Fredag: Akios födelsedag. Det var fint väder så vi hyrde cyklar och cyklade runt. Lite strand häng. En hel del väntan på aktivitets boknings center. Bokade aktiviteter och gick och åt... Sen i säng.

Lördag: Fisketur på havet! Vi fångade 6 yellow fin Tuna! Akio mådde piss eftersom han blev sjösjuk trots medicin. Hela dagen var tyvärr förstörd efter det. Åt glass, fjantade oss runt Poolen och stranden och sen läggdags.

Söndag: hyrde bil och körde runt ön. Vi skulle på en sälj presentation för att få ett bättre pris på aktiviteterna vi bokat. Om man gick på presentationen (90 min) så fick man 50% rabatt. Körde hem, körde till en strand. Ut och partaja på en japansk restaurant. Blev ganska sent. 

Måndag: ziplining! Helt fantastiskt!!! 8 baner fritt fall. De första banerna trodde jag att jag skulle dö men sen blev det faktiskt riktigt skoj. Kag släppte till och med mojängen som man håller i. Fick en kvist i fejset också för det blåste så mycket. När vi kom hem började det regna ... Och eftersom det var vår sista riktiga dag så gick vi och åt glass. Vi använde den varma bubbelpoolen lite och sen klädde vi om och gick souvenir shopping. Vi var egentligen inte så hungriga men gick och åt på hotellets returang ändå. 

Jag gillar faktiskt Kauai bättre än Oahu, Waikiki. Naturen är helt fantastiskt, man slipper trängas med 4000 japanska turister, maten är fortfarande genuin och de som turistar där är faktiskt vänliga!
 
Bäst att nämna att hotellet har massa svenskar och jg hörde många av dem klipp vädret. Det är vinter på Hawaii också så förvänts solsken till Max ... Välj inte Hawaii december. Klart det är varmare än Sverige och San Jose men jag vet ett beviket ansikte när jag ser det. 

Fin fact: Kauai har tuppar och höner som vilda fåglar. De är överallt!! 

När jag kommer hem följer fler bilder men här är några för skojskull.


















Karinology

Smått & Gott från San Jose.

RSS 2.0