Lugn Helg

 
 
Hej Hej,
 
Kände att jag måste slänga in ett till inlägg så det förra inte är först längre. 
Tack för kramen Lisa, jag behövde nog den just då. : ) Snart får jag massa, massa Sverige Kramar...MAMMA kommer och hälsar på. Whoop, whoop! 
 
Vi flyttar julafton till den 24 med Iris och fam istället för den 25te för då ska jag hämta upp mamma på SFO vid 21.00. Hurra!! Det ska bli så festligt. 
 
I helgen har jag gjort mycket men ändå inte mycket. Akio städade och jag körde till posten för att dumpa paket. 
Dessutom har jag nu bestämt (som terapi) att jag måste gå ut i solen minst 10 min (om det är soligt väder). Kände mig lite små deppig för några veckor sedan utan speciell anlending och misstänkte att allt mörker nog har med det och göra. Jag känner mig lite som ett batteri som laddas upp när solen skiner mig rakt i fejan. Nice. 
 
 
Shiye är världens snorunge men väldigt kelen när han är trött. Då ska det gosas. Shasta är något mer tolerant men de är verkligen inte bästa vänner. Trots det kan de rengöra varandra lite sådär i några min innan någon får ett slag i huvudet. Top leksaken har varit Amazon lådan som några grejer kom i. Idag är den nya leksaken, bandet som håller morgonrocken stängde. Kaya och Shiye har insett om de båda drar från vars ett håll, så blir det dragkamp. Lite små roligt och se. 
 
Akios födelsedag är på torsdag och jag ska minsann överraska honom med restaurang besök...ska bara tänka ut vart först, haha. 
 
      
 
Ha en fin söndagskväll! 
 
http://s275.photobucket.com/user/akiokarin/media/WP_20131215_180649Z_zpsa5f66d20.mp4.html
 
KRAMAR

Karinology

Smått & Gott från San Jose.

RSS 2.0