My house - in the middle of the street.

Ooops. Det råkade liksom bara vara alldeles för bra för att vara sant. Så vi lade ett bud och fick en chans att matcha det budet som var högre. Det var inte mycket högra och vi sa ja. Vi sa ja till 1064 Rymar i San Jose. 
1.5 vecka in är jag redan trött på alla papper, lån, lån, lån, papper, papper, papper, email, besiktningar. Oj. 
To make it short: Den första April säger vi hejdå till Northpark men vi får nycklarna runt den 14 Mars. 
Mamma, eftersom du är den enda i familjen som läser bloggen så har jag tekniskt sätt berättat för dig först....precis som jag lovade. :) 
 
Lördagen hade vi fullt upp. Baby shower för Ana vilket faktiskt var mycket roligare än förväntant! 
Träffade många nya människor och ett par finländare som vi faktiskt nästan är grannar med. Liten värld. Minso och Arno var såklart där också. 
 
 
Surpriiiiiiseeee!!!
 
Jag måttar garn på "gissa magen med garn leken" I lost. Arno sitter bredivd och försöker testa på sig själv. 
 
Danni som skulle leverera bebis denna veckan vann! 
 
Tjej-gänget! (och Gabriel...)
 
 
Everyone! 
 
Minso hade gjort en fantastisk tårta till den surf-galna pappan!
 
Joao och Ana...och Gabriel
 
 
Kvällen hade vi redan bestämt att vi skulle ha spelkväll hemma hos Iris och Fahid. Susan och Jun joinade oss lite senare och Iris hade bjudit in en barndoms kompis, Chantal. Vi hade fantastiskt roligt med Picturenary och ett spel som hette Catch Phrase. Väldigt snarlikt "Med andra ord."
Vi hade champgne, vin, coconut Sake och vanligt sake. Natten slutade vid 2.30 ..... då begav vi oss hem och jag somnade direkt. 
 
Iris pellefant och Fahids Giraff....tjejerna vann! 
 
 
Söndagen var en latis. Vi körde omkring in vårt nya område. Safeway ligger precis bakom hörnet så det behöver jag inte oroa mig för. 
 
Jobb är som vanligt. Ganska slött just nu och det är skönt att få kunda tänka och andas lite. Dessvärre har jag gjort många, ALLDELES förmånga misstag på senaste tiden. Det är precis som om jag slappnar av lite förmycket. Dagarna går ganska sakta men jag tycket det är härligt med mina hippa och trevliga arbetskamrater. Hade jag inte haft dem så hade jag inte varit kvar såhär länge. 
 
Ha en fin vecka! :D
 
 

Karinology

Smått & Gott från San Jose.

RSS 2.0